Lehed

kolmapäev, 26. oktoober 2016

Koodinädal

Viisime oma koolis 17-21 oktoobril läbi koodinädala, kus iga klass sai vähemalt ühe tunni programmeerimist proovida. Päris väikestele, I ja II klass, olid äpid BoxIsland, RunMarco, ka BeeBotid. III kuni VIII klassile sai tehtud kontod code.org'i, nad said peale paari kohustuslikku harjutust vabaduse edasi harjutada ja omale ise sobiv raskusaste valida. Enamasti neile meeldis, õpetajale ka, kuna sai kergesti jälgida kus, kes, millega harjutab. Koorekiht VIII klassist jõudis ka SilentTeacher koodinäiteid lahti hammustada. Tõsi, kaheksandikel oli kaks tundi selle kõige jaoks.
IX klass sai Edisoni robotid väikese sissejuhatusega ja koos paaristöö ülesandega nad joont järgima panna. Tegelikult ei mahtunud tunni sisse hästi ära - sissejuhatus venis ja programmi allalaadimisega oli ka probleeme. Siiski, oli ka paare, kes ülesande valmis jõudsid. Seda saaks paremini teha.
Panen paar pilti veel, kus I klass müttab BeeBotiga:

Erinevad klassid toimetavad kas tahvlitega või code.org materjaliga. Eriti vahva oli, et klassiõpetajad õla alla panid ja ise aitasid tunde läbi viia. Au ja kiitus viimasele kui ühele neist. Kõiki paraku pildile ei jäänud:


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.